Skip to main content

Nieuwe poedercoatlijn is volledig operationeel

17-09-2015

Vecomach Metaalbewerking in Emmeloord heeft deze week een compleet nieuwe poedercoatlijn in bedrijf genomen. Daarmee voorziet Vecomach in een sterk toenemende behoefte bij O.E.M.-ers aan totaalleveranciers, die complete producten, inclusief oppervlaktebehandeling, kunnen leveren.

De poedercoatlijn is geheel ingericht op het behandelen van verschillende metaalsoorten tot een formaat van 4 x 2,3 x 2,3 m. Het maximale stukgewicht bedraagt 1.000 kg.

Ook voor aangeleverde materialen

Behalve voor eigen producten, kunnen bedrijven er ook prima terecht met hun eigen materialen om te laten poedercoaten. Vecomach Metaalbewerking beschikt over een zeer uitgebreide voorraad RAL kleuren, waaronder de metallic-kleuren 9006 en 9007. Afwijkende kleuren zijn in korte tijd te leveren.

Er worden geen schadelijke oplosmiddelen gebruikt en overtollig poeder wordt opnieuw gebruikt. Dat maakt poedercoaten tot een zeer duurzaam en milieuvriendelijk lakproces.

Op de website www.poedercoat.com vindt u antwoord op vragen als: 'waarom poedercoaten?' , 'hoe gaat het proces in z'n werk?' en 'welke kleuren, maten en gewichten?'

>> Meer informatie op onze pagina Poedercoaten